van alles.

Het wordt steeds zouter met dat internet. Regelmatig lag het er uit.
Dan naar instellingen. Uw adapter werkt niet. Ik open dat, uw adapter werkt prima.
Dan er is iets mis net uw besturingssysteem, ik open dat werkt prima.
Maar als alles er uitlag, stond er doorlopend, dat ze wel beschikbaar waren, mijn draadloze verbindingen en al 100x ( Jiddische overdrijving met KPN GEBELD).
En heet het dat ik hele.. maal geen apparatuur heb!!!! En dan opeens is hij er weer voor 5 seconden, curieus voor iets, dat er niet heen te bestaan! En hoe ik dan toch zo’n lang stuk kan schrijven, ik ben sluwer dan mijn PC. Ik type nu mijn berichten in Word om dan te kopiëren, als hij er eens even zin in heeft.
Daar was hij dan, maar nu zo kort, dat dit ook niet kon! Ik word stapel krankjorum van! Naar buiten kan ik niet meer, de telefoon versta ik steeds slechter.
Kortom terug naar de middeleeuwen. Incunabelen of nog een ander tijdperk. Verdomd daar is ie!!
Zou ik het nu wel mogen delen!!!.

1. Mijn geheugen is niet wat het was, niet een onbekende “fan”, maar iemand uit mijn “vriendenbestand”. Ik had gezien dat gedaald was en hier kan ik zien. Wie ik op beide pagina’s heb, ik ben vriend(in) verloren snik. En weg was het internet. Nou dan ga ik maar naar het oog op morgen luisteren! O goden, dat ligt natuurlijk in puim door de tour de France! O HELP. Knap hoor, hij geeft aan verbonden en tegelijkertijd niet verbonden. Nu zijn contradictie mijzelf ook niet vreemd. Maar dit!!!!. Hé daar is ie! Gauw op enter drukken! Niet populair geen mail ontvangen., tijdens dat uitvallen, dat is dan positief, als het er niet is, dan weet je niet, dat niemand je mist!
Ja, hoor. John Jansen van Galen opende zijn oog, met het slot van de tour de France! Weliswaar geskscherend, maar genoemd moest het dus toch worden! ik werk in een programma er staat “gewist” EN OPEENS,( O WEG INTERNET). LEES IK HET ALS EEN VERKEERDE VERVOEGINGH VAN HET VOLTOOID DEELWOORD WETEN!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.