DE MEEST VRESELIJKE MENSEN, DIE ZELF INGENOMEN ZIJN EN GEEN OOG VOOR ANDEREN © Manja Croiset

DE MEEST VRESELIJKE MENSEN, DIE ZELF INGENOMEN ZIJN EN GEEN OOG MEER HEBBEN VOOR ANDEREN © Manja Croiset

MENSEN MET SUCCES VERLIEZEN TE VAAK HET DOEL DAT ZIJN ZE ZELF GEWORDEN.

Vandaag 70 jaar geleden capituleerde Japan, mijn gedachten gaan uit naar de slachtoffers uit voormalig Nederlands Indië. Ze mochten er net zomin zijn als de teruggekeerde joden.

KENNIS KUN JE VERGAREN IN HET ONDERWIJS OF LEZEND EN VELE MANIEREN VAN WAARNEMEN.

WIJSHEID EN DAT IS NIET EEN IEDER GEGEVEN (leuk is het ook zelden) DOOR EEN BEFROEFD/ DOORLEEFD BESTAAN vele professoren met weet ik veel hoeveel diploma’s bezitten het niet, Komt de wijsheid dan echt met de jaren, vaak wel. Maar er zijn vele jongeren TE VROEG OUD DOOR VRESELIJKE ERVARINGEN, MIJN LEEDWEZEN NAAR AL DIE MENSEN EN WAT EXTRA’S VANDAAG VOOR INDIË.  Manja Croiset.

Advertenties

2 Reacties op “DE MEEST VRESELIJKE MENSEN, DIE ZELF INGENOMEN ZIJN EN GEEN OOG VOOR ANDEREN © Manja Croiset

 1. Merkwaardig dat je joodse en Indische slachtoffers gelijkschakelt. De joden hadden geen land bezet en profiteerden niet van een gewillige, eenvoudige bevolking. Laatst las ik dat Nederlands-indie leek op een politiestaat. Hoogstens kun je zeggen dat de vrouwen en kinderen onschuldige slachtoffers waren.

  Like

  • Pardon, Pieter je wordt vermoeiend. Wat is gelijkschakelen? IK HEB NIET OVER POLITIONELE ACTIES FOUT FOUT FOUT EN NATUURLIJK TEGEN NEDERLANDS INDIË, TEGEN ELKE KOLONIE…. MAAR WE HEBBEN OVER JAPPENKAMPEN!. PIETER….
   Je kunt nu helemaal niets meer goed doen bij jou, STEL ER DAN IETS TEGENOVER.
   NAAST KRITIEK ALTIJD ERGENS VOOR STRIJDEN AL WETEN VERDOMD GOED DAT HET EEN UTOPIE IS.
   Ik merk hoe upset ik ben. WOEDEND, ik werk me dood ook voor mijn principes en Pieter kankert alleen maar.
   LAFAARD! We hebben elkaar nog nooit gezien en het feit dat je een fan bent van mij IS GEHEIM VOOR JE VROUW, is dat mijn dank voor je loyaliteit, je betrokkenheid, je recensies? JA. Als je zo principieel bent, ZOOOOOO RECHTVAARDIG BEGIN BIJ JEZELF EN LIEG NIET TEGEN JE VROUW. DAG PIETER v.d Wiel EN JA JE NAAM BLIJFT HIER VOLUIT STAAN al de geheimzinnigheid, boeken sturen aan je broer voor jou. GADVERDAMME EN DAAR HEB IK AAN MEEGEWERKT als het nu oorlog was en je was in de illegaliteit, ga naar dat SIC JOKE OF YOURS AND TELL THE TRUTH. Ze heeft alle reden om achterdochtig te zijn door al je leugens. leg het boek Manja op tafel, leg al mijn boek op tafel en zeg dat ik je fascineer of wat dan ook en neem actie op ander gebied,. Ja, je zal het vaak met migraine moeten betalen…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s