Een kort helend slaapje doet me toch weer hier belanden. © Manja Croiset

Een kort helend slaapje doet me toch weer hier belanden.
Een ver weg buurman heeft mijn eten opgewarmd toen hij een paar geleende cd’s kwam terug brengen.
We raakten in gesprek over politiek e.v.a. zaken. En we kwamen bij de Nationale Rouw van de MH 17, we waren het eens privé drama’s en de luchtvaartmaatschappij.
Toen hij het nieuws hoorde dacht hij uit DE KOERS…nee over de Ukraine, dat komt nu boven i.v.m het referendum. (ik lag overigens met mijn ogen dicht te praten) de MIJ gaat vrij uit, ze vlogen hoog genoeg volgens de wet. Over een land in oorlog, maar lieve lezers de techniek schrijdt voort en willens en wetens was er een week ervoor een militair vliegtuig dat anderhalve kilometer hoger vloog uit de lucht geschoten.
Mijn standpunt is dus meer dan duidelijk.
Nu bedenken of ik verder ga rusten of eens kijken wat mijn connecties al zo gedaan hebben op dit medium vandaag. Want aangezien ik geen Medium ben zie ik dat niet ion mijn glazen bol. Lichaam zegt rust… maar ik wil toch nog wel iets van sociaal gedrag naar anderen!
Sorry dat ik me tot dat niveau verlaag, weer een mail van dat wijf, ik heb nu op delete gedrukt, ik kan obsessief bezig zijn. Ja, dat had ik vast gedaan als ik geantwoord had. Lijd je soms aan een OBSESSIEVE compulisieve stoornis,Maar het college was voorbij… zit ik weer niet bij julie berichtjen en ik ben KAPOT. Zorg weet je wel. Bloedzuiger….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.