Vluchten naar rust kan al heel lang niet meer. © Manja Croiset

Als jullie nu denken, dat ik aleen maar een vervelende klier ben. Een stukje geschiedenis, ook alweer meer dan 30- jaar geleden. Mensen die ook vonden dat er teveel herrie was en dachten wel te kunnen vluchten, kwamen wel zeer op de koude koffie, geen koude oorlog, een hete.
En groep britten emigreerden in de jaren 80 naar de Falkland eilanden om de geluidsterreur te ontvluchten, een deel van m,ijn lezers zal dat weten een andere niet. Schaapskudde farms e.d. De pleuris brak uit in de vorm van Oorlog Argentinië wilde de eilanden ‘terug’. Zo hoef ik er wat minder over uit te leggen… ik moet proberen toch wat rust te pakken, dit gaat niet goed, l’histore se répète….
o god, weer zo’n knal en het is pas de 25e dit is TORTURE, er is hier jaren geleden een lik op stuk beleid geweest. Rust op de 31e na, maar nu. HET IS VRESELIJK!
Lief  is zij ook, maar toch. Het werken wordt hier al steeds zwaarder en als dan ook nog onaangenaam wordt van ellende tegen de verkeerde. Ik dacht dat door bezoek gisteren en telefoon vandaag met een vriend. dat er iets van mijn bitterheid af was, maar die geluidsterreur verziekt (letterlijk) alles. Over croquetten kun je grappen maken, maar overlast….Een neef van mij kapitein geweest in Israel was hier de laatste jaarwisseling dat mijn moeder leefde, Ik heb 100 x gewaarschuwd zijn reactie. Manja:  “I have been in the US and I am a captain in the army so it will be peanuts.” Maar hij wist niet wat hem overkwam. Fenonimous bleef hij zeggen tegen zijn vrouw via Skype.
Andere Facebooker: die dagen beginnen door elkaar heen te lopen en dit was mijn antwoord, maar ondanks dat er wel wat mensen zijn met begrip is er geen oplossing…
Inderdaad soms begingt het hier al op de 11 e van de 11e bij het kiezen van prins carnaval. bij de optocht op een zondag elk jaar, is het dorp afgesloten. Al jaren dan ook hulp moeten, vechten om bij mij te kunnen komen. later ben ik van tevoren een doorgangsbewijs aan gaan vragen. Bij ook een jaarlijkse ramp. TWee jaar geleden belde ik naar de Gemenete. ik kreeg een jonge vrouw gierend van de lach. u moet ( zou ze u gezegd hebben?) zich wenden tot prins carnaval die is dan Burgemeester van het Zottenhok. Nou waanzin is. I came ballistic. Heb weer zo’n leuk 0900 gebeld de politie en het kwam in orde, maar leuk? Is feest leuk?
Weer een ander ja dat vuurwerk moet verboden worden, die arme dieren. ja ook, maar dit zoogdier de mens wordt altijd weer gemarteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.