Prijzen boeken eva niet uit het paradijs © Manja Croiset.

Wat een dag, veel facetten van ziekzijn, nieuwe oude bekenden. Nieuwe bekenden met wie ik toch iets deel enz.
En welja ( wat ik daarmee moet, op dat bed zo dik geworden) in de PC loterij 5 blikken koeken. Moeten ze nog opgehaald ook.
Eerst een paar maal de ijsprijs zo ontmoette ik BEN EN JERRY vurrukuluk maar niet Tjeempie.
Een paar keer Hema bonnen, een keer Bijenkorf was echt de kwaliteitszaak van vroeger niet en tja anderhalf jaar geleden de BMW, daar lag ik op mijn bed en de telefoon ging, mijn oudere auto was verkocht vanwege mijn bed het wooneiland, anders was het wel tijd voor inruil. Boem, beginnen ze in je oor te gillen (nog geaarzeld op te nemen nr onbekend) u hebt een BMW gewonnen. Wat moest ik ermee verkopen kon niet, eerst een jaar op mijn eigen naam en dan pas. Ja, geld kon ook, maar daar werd ik zo kwaad van.
Elikser feest 11 sep 2009 042Elikser feest 11 sep 2009 025Elikser feest 11 sep 2009 016Elikser feest 11 sep 2009 0503 -7 Jitske en ik , ik zittendmanja 013

bijna alle ((oud)hulpen waren er en apentrots 0p de vrouw, die ze zo moesten steunen en niet wisten wat ze over kwam. Op de een de enige plezierige verzorgende van mijn moeder nog geen twee maanden daarvoor overleden. Ik had toen nog hoop remissie na dat waanzinnig zware jaren, het zou helaas zou anders uitpakken.

3 7 agaath carlijn Manjamanja 040

rechterfoto een buurman, weduwnaar in gesprek met Harry Ruys directeur kamp Amersfoort,ik signeer 2IMG_5039 Met de directeur van de nu ter ziele joodse omroep Alfred Edelstein. Ik teken en zou er voor tekenen. 3 uur op die dag, maar het was wel leven.ik teken hier vooruitreiking boek 2 brrrrrrrrrrrrrr op mij 60e waar is die andere leuke in mijn eentje. Kan hem niet vinden moet ik hem een keer scannen en deze voor het eerste interview.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik haal mijn neus niet op voor € 21.000 maar hij was  €32.000 waard en de auto dan werd de belasting genomen op kosten van de loterij of de sponsor BMW en ik kon dat verschil NIET UIT TE STAAN, als ik ergens een hekel aan heb is het aan onrecht… dus de auto op mijn naam inmiddels niet meer en naar familie.
Ga ik terug naar de koeken 5 trommels, 1 voor mij, 1 voor familie en 3 voor de voedselbank o.i.d. Een oud hulp van mij werkt bij dak en thuislozen in Amsterdam en van plan snel haar zieke oud werkgever op te zoeken…
Van een paar anderen oud lieve berichten en nu ligt al zo lang dat PGB deels op zijn,…
Ja, een keer echt iets gewonnen door verdienste alhoewel mijn oudste zuster me daar geloof ik bij geholpen heeft, een kleurwedstrijd, zoiets heet tegenwoordig INkleuren. gewonnen. Nou kom Manja op verdienste de Elikser trofee in 2009 waar ik voor hem gedragen zoals nooit eerder en nooit later….helaas niet vast gelegd met dezelfde Carlijn…wel heeft ze dat gedaan ook mij gereden en mijn rolstoel boekpresentatie geesteskind nr 10. Niet best dat boek, ik heb het ook anders gebracht DE ODYSSEE VAN MIJN BESTAAN….2006 het eerste op mijn 60e verjaardag uitgereikt op mijn verjaardag in de boekhandel die Hoogland rijk is, daar was ik heen met mijn oudste zuster….
ik zou echt nooit meer schrijven…. zou ik straks weer heel ziek zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.