Een ongelooflijk pest humeur, toch al en bol.com. Ik rol weer terug mijn bed in © Manja Croiset

ONGETWIJFELD BEN IK EEN IEZEGRIM dit staat niet in e mail en het volgende ook niet en dat had wel gekund, ik ken een gerenommeerd schrijver e.a. die hun buik vol hebben van bol. En Hier maken ze dus gebruik van hun monopoly positie.

 

Geachte Mevrouw Dijkerman.

 

Uw vriendinnetje ben ik niet, we hebben het hier over een zakelijke transacties en ik ben géén Hi Manja, u spreekt tegen een vrouw van 70 en los daarvan, we kennen elkaar niet…

Alle andere boekhandels en sites hanteren de afgesproken prijs met Brave New Books, u verkeert een machtspositie i.v.m. het internationaal leveren. Ik krijg daar een vieze smaak van in mijn mond.

Maar dat is niet nieuw, al jaren zeg ik tegen mensen die online kopen kies voor de AKO.

U bent hier vanzelfsprekend niet verantwoordelijk voor slechts degene die deze mail behandelt.

 

Het andere boek OVER DE SHOAH DIE NOOIT VOORBIJ GAAT is denk ik een zwerfboek geworden, ik ken niet al mijn kopers, maar ook daarvan zeg ik koop ELDERS. De oude druk heeft inderdaad een ander ISBN, maar de nieuwere verkoopt u niet meer.

 

He nu volgend staat los van bol.com ISB nummer of ISBN de N staat nl voor nr. De oude druk €52,95 9789402118339 en de nieuwere € 54,95 ISBN 9789402125061 wordt niet geleverd.

 

Leeftijd is niet zo relevant, maar nogmaals een zakelijke transactie.

Als ik iemand langer dan 5 minuten in mijn huis is, dan stel ik doorgaans voor te tutoyeren.

 

Hoogachtend

 

Mevrouw M. Croiset

 

Van: bravenewbooks [mailto:bravenewbooks@bol.com] Verzonden: vrijdag 11 maart 2016 10:53 Aan: croiset.manj@hetnet.nl Onderwerp: RE: eeen paar vragen over een paar boeken van mij.

 

Hi Manja,

 

Voor het engelstalige boek kan ik alleen aangeven dat het hierbij de wet op de vaste boekenprijs niet geld en daardoor er ook geen prijsafspraken gemaakt mogen worden met uitgevers/schrijvers. Dit volgens de wetgeving van de NMA. De winkel beslist hierbij zelf welke prijs gevoerd word en afspraken daarover mogen niet gemaakt worden.

 

Voor het andere boek. Hiervoor heb ik ISBN nummers nodig. Kan je aangeven welk boek niet online staat? Daarnaast is het verstandig om in de systemen van brave new books te kijken of daar alles goed staat en ook via hun support dit soort vragen te stellen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Anne-Mique Dijkerman | Junior Product Specialist Digital Reading | bol.com

Bezoek: Papendorpseweg 100, 3528 BJ Utrecht | Post: Postbus 8080, 3503 RB Utrecht

Afwezig op wo.

 

 

 

From: manja croiset [mailto:croiset.manj@hetnet.nl] Sent: donderdag 10 maart 2016 11:51 To: bravenewbooks <bravenewbooks@bol.com> Subject: een paar vragen over een paar boeken van mij. Importance: High

 

 IM B EN VAST EEN IEZEGRIM

Geachte Mevrouw / mijnheer,

 

Waarom verkoopt u de paperback van A wink in the darkness 45 cent boven de prijs ( anders dan alle anderen en) 5 ct boven de hardcover en u hebt de nieuwe hardcover OVER DE SHOAH DIE NOOIT VOORBIJ GAAT niet op leverbaar staan, alle anderen wel.

U tracht alleen een oude druk van € 52, 95 te verkopen.

 

Gaarne uw reactie.

 

Met vriendelijke Groet

Mw. M. Croiset

https://nl.wikipedia.org/wiki/Manja_Croiset

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s